Hvordan husbryte hunden din ved hjelp av kasseopplæring?

Selv om det er mange forskjellige måter å husbryte en valp på
Selv om det er mange forskjellige måter å husbryte en valp på, er det enkelt, effektivt og trygt å bruke kasseopplæring for å gjøre det.

En trent hund er den perfekte husvenn; høflig, ren, medfølende og full av kjærlighet. Imidlertid kan et utrent kjæledyr eller et ikke husbrutt bli et mareritt. Selv om det er mange forskjellige måter å husbryte en valp på, er det enkelt, effektivt og trygt å bruke kasseopplæring for å gjøre det. Mens noen mennesker tror at kasseopplæring av kjæledyr er grusom, finjusterer den faktisk hundens naturlige instinkt for å krølle seg sammen i et varmt og trygt rom som bare tilhører den.

Fremgangsmåte

 1. 1
  Finn den perfekte kassen. Den ideelle kassen er en som er stor nok til at hunden din komfortabelt kan stå opp, snu seg og legge seg i. Hvis du velger en kasse som er for stor, får valpen nok plass til å gjøre avføring på den ene siden og sove på den andre siden. Du kan enten velge en plastikkasse som denne, som er enkel å rengjøre, eller en trådkasse som gjør at hunden din kan se omgivelsene sine. Hvis behovet oppstår, kan kassen dekkes med et teppe eller håndkle for å få valpen din til å føle seg trygg.
 2. 2
  Hold det behagelig. For å gjøre kassen behagelig og koselig, må du legge litt sengetøy til den. Unngå å bruke avis, da det kan sende feil signal til valpen som det kan eliminere på avisen, spesielt hvis det var slik hunden tidligere ble trent for å avlaste seg. Bruk i stedet et håndkle eller et mykt teppe, og hvis valpen tilsmusses, gir den ikke sengetøy før han / hun forstår at det er ment for å sove og ikke for å eliminere.
 3. 3
  Ikke la fido være alene. Hunder er sosiale dyr og bør ikke være alene i lange perioder, spesielt valper, som alltid har vært i selskap med mor eller søsken siden fødselen. Derfor er det viktig å plassere kassen rett ved sengen din om natten de første dagene. Forsikre deg om at kassen er plassert så nær at du kan trøste valpen med fingrene hvis det oppstår behov.
  For å få disse godbitene vil hunden din gå inn
  Start med å kaste små godbiter i kassen; for å få disse godbitene vil hunden din gå inn.
 4. 4
  Innfør kassen. Det er veldig viktig at du introduserer kassen til valpen din på en positiv måte. Start med å kaste små godbiter i kassen; for å få disse godbitene vil hunden din gå inn. Når du føler at han / hun har det komfortabelt i kassen, lukker du døren i noen minutter og tilbyr godbiter gjennom døren, og lar ham / henne komme ut. Bruk sakte denne teknikken til å mate sine vanlige måltider, på denne måten vil han / hun knytte seg til kassen som et behagelig sted.
 5. 5
  Tilsyn er nøkkelen. Gjør det til en vane å holde valpen i kassen eller kennelen når han / hun ikke er under ditt tilsyn. På denne måten vil du ikke la en ulykke finne sted, og dermed forhindre pottefeil. Denne vanen vil også hjelpe valpen din til å forstå begrepet husbrudd raskere.
 6. 6
  La hunden din føle seg trygg. Valper er utsatt for å utvikle frykt for å være alene; hvis mulig, hold radioen eller TVen på og på et lavt volum i rommet der du har plassert kassen. Hvis du skal være borte hele dagen, kan du be naboen eller vennen om å ta valpen din på tur, eller om mulig ansette en hundevakt.
 7. 7
  Gå til det angitte området hver gang. Hver gang valpen blir tatt ut av kassen, ta den straks med til potteområdet, selv om han / hun var i kassen i så lite som 15 minutter.
 8. 8
  Bruk din slagord. Så snart du kommer til potteområdet, legg valpen ned eller slapp av båndet hvis han / hun er i bånd, og si noe sånt som "gjør din virksomhet" eller "gå potte."
  Den ideelle kassen er en som er stor nok til at hunden din komfortabelt kan stå opp
  Den ideelle kassen er en som er stor nok til at hunden din komfortabelt kan stå opp, snu seg og legge seg i.
 9. 9
  Gjenta og gjenta igjen. Bruk uttrykket nok en gang, denne gangen mykt, når du ser at valpen faktisk prøver å finne et sted å avlaste seg. Kontroller spenningen din og ikke vær høy, da dette kan distrahere valpen din fra oppgaven.
 10. 10
  Konsistens betyr noe. Vær konsekvent gjennom hele treningen, enten det er fôrings- og treningsplanen, potteområdet og frasen eller døren du tar ham ut gjennom. Noen ganger vil valpen din gi deg signaler om han / hun vil lindre seg selv igjen, for eksempel å drikke mye vann, snuse rundt, sirkle, vandre, se på døren, sutre osv. Ta dem ut uten forsinkelse.
 11. 11
  En lang tur er viktig. Noen hunder har for vane å kaste to ganger eller på to forskjellige steder i en utflukt. Så sørg for at turen er lang, og at du ikke trenger å skynde ham ut igjen. Aktive hunder som vanligvis leker, blir tørste oftere, og drikkevann med jevne mellomrom betyr også at de må tas ut for å eliminere oftere.
 12. 12
  Beløn hunden din. Sist men ikke minst, beløn valpen din med en rask spasertur når han har lettet seg. Å legge ham tilbake i kassen umiddelbart vil ta all moroa bort, og valpen din kan vedta uønskede vaner bare for å holde seg ute litt lenger eller for å nyte selskapet ditt.
 13. 13
  Behandle ulykker med forsiktighet. Når det oppstår ulykker med potte, må du rengjøre overflaten med et enzymatisk rengjøringsmiddel. Forsikre deg om at valpen din er ute av syne når du rengjør, for å unngå utilsiktet straff. Aldri skjelle kjæledyret ditt for en kasseulykke, fordi de ikke har den minste anelse om hva de gjorde galt. Enhver ulykke som oppstår i løpet av treningsperioden er ditt ansvar og å straffe kjæledyret ditt for det kan ha en negativ innvirkning på ham / henne.
Eller en trådkasse som gjør at hunden din kan se omgivelsene sine
Du kan enten velge en plastikkasse som denne, som er enkel å rengjøre, eller en trådkasse som gjør at hunden din kan se omgivelsene sine.

Advarsler

 • Hvis du fremdeles har problemer med å bryte valpen din, ta ham / henne til veterinæren for å sikre at den ikke står overfor en medisinsk tilstand, for eksempel UTI. Hvis veterinæren utelukker det, må du sørge for at du overvåker valpen og ikke går glipp av noen signaler.
 • Valper kan urinere av forskjellige andre grunner, noen ganger på grunn av spenning når de hilser på familiemedlemmer eller mens de viser underdanig oppførsel. Bare ignorere kjæledyret ditt når du kommer hjem for å motvirke spenningen. Hvis atferdsproblemene fortsetter etter 6 måneders alder, kan en veterinær eller atferdsrådgiver hjelpe deg med å løse problemet.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail