Hvordan kjøpe hundetreningskrage?

For å kjøpe en treningskrage, bestem hvilken type som er best for hundens rase og temperament. For eksempel, hvis hunden din er sterk, aggressiv eller vanskelig å kontrollere, kan du vurdere en treningskrage som gir ubehag når den trekker i båndet. Alternativt kan du se på en metallkjedehalsbånd, som kan legge press på hundens hals når den trekker. Du kan også få et sele uten trekk, som går rundt hundens nakke og torso og trekker kroppen mot bakken når den trekker. Hvis du vil kontrollere hunden din på avstand, bør du vurdere å få en ekstern hundehalsbånd, noe som gir den et lite støt når du trykker på fjernkontrollen. For flere tips fra vår veterinærmedforfatter, inkludert hvordan du effektivt bruker hundetreningskragen din, les videre!

For å bruke de fleste fjernfrie hundetreningsbånd
For å bruke de fleste fjernfrie hundetreningsbånd, må du øve på å bruke dem ved å ta hunden din på tur.

Å ha en hundekammerat kan være en slik glede, men noen ganger kan det være ganske vanskelig å trene dem til å oppføre seg slik du vil. Hundetreningskrage er en vanlig metode for trening av atferdsendring. Det er mange forskjellige typer hundetreningskrage, men med litt forskning kan du finne ut hvilken som er den rette typen for deg. Forsikre deg om at du diskuterer alternativene dine med en trener eller en veterinær atferdsmann for å sikre at du forstår hvordan du trygt og effektivt kan bruke treningskragen som fungerer best for hunden din.

Del 1 av 3: kjøpe en ekstern krage for hundetrening

 1. 1
  Bestem deg for hvilken oppførsel du vil endre. Folk bruker hundetreningskrage av en rekke årsaker. Hvis de brukes riktig, kan de være et veldig effektivt treningsverktøy, spesielt den typen med en fjernkontroll som lar deg overvåke oppførselen deres selv når du ikke står rett ved siden av dem. Du bør diskutere bruken av denne typen krage med en trener eller en veterinæradferdsmann før du bestemmer deg for å kjøpe en. Det er kanskje ikke hensiktsmessig for hunden din eller å avskrekke den spesifikke oppførselen du vil endre.
  • Eksterne hundehalsbånd kan brukes til å modifisere atferd som overdreven bjeffing, hopping, komme inn i ting eller steder de ikke burde, eller til og med holde seg innenfor rammen av bestemte fysiske grenser (som en uhektet hage).
  • Eksterne hundehalsbånd er ofte best for hunder som er spesielt forsettlige og har vist seg å være vanskelige å trene med ikke-eksterne krager.
  • Vær oppmerksom på at bruken av disse krage er kontroversiell, da de kan øke muligheten for misbruk og kan også være ineffektiv hvis du ikke tidsbestemmer sjokket riktig. I tillegg til, i stedet for å avskrekke dårlig oppførsel, kan et sjokkbånd føre til at hunden din blir redd, noe som kan føre til større atferdsproblemer.
  • En ekstern krage kan også fungere når du ikke er i nærheten, og du har ingen måte å rette den på. Det kan sjokkere hunden din selv når den ikke engasjerer seg i oppførselen. Å bruke sjokket eksternt tillater deg heller ikke å styrke god oppførsel - hunden er sjokkert for den uønskede oppførselen, men får ingen oppmuntring eller belønning for god oppførsel.
 2. 2
  Kjøp en ekstern krage. Hvis du og treneren har bestemt at en ekstern krage er det beste valget, kan du gå til en dyrebutikk (eller søke på nettet) etter en elektronisk hundetreningskrage. Noen kommer med fjernkontroller og andre ikke. Med de eksterne krager kan du sende et lite støt til kragen ved å bruke fjernkontrollen manuelt. De fjerntliggende elektroniske hundehalsbåndene bruker sensorer til å oppdage uønsket oppførsel - som å registrere vibrasjoner fra bjeffing eller spore hundens plassering innenfor grensene du har etablert.
  • Manuell endring av atferd kan fungere bra, bortsett fra at du ikke kan overvåke det du ikke kan se. Så husk det hvis du bruker mye tid borte fra hunden din.
 3. 3
  Velg riktig størrelse. De fleste hundehalsbånd har en etablert liste over vekt- / størrelsesanbefalinger for hundene som passer til hver krage størrelse. Vei hunden din og mål høyden på forhånd slik at du kan velge riktig størrelse.
  • Halsbåndene skal være løse nok til å passe to fingre mellom kragen og hundens hud når de bruker den.
  • Ikke la hunden være alene mens han har på halsbåndet, og kontroller daglig at det ikke dannes sår. Hvis hunden din utvikler sår fra kragen, ta dem til veterinæren for evaluering.
Det er mange forskjellige måter å kjøpe hundetreningskrager på internett
Det er mange forskjellige måter å kjøpe hundetreningskrager på internett.

Del 2 av 3: Kjøpe en vanlig hundetreningskrage

 1. 1
  Søk etter en krage online. Det er mange forskjellige måter å kjøpe hundetreningskrager på internett. Nettsteder som Amazon og Petsmart gir en enkel mulighet for kjæledyrseiere til å søke hva som er tilgjengelig og ta en beslutning om hva som er det riktige valget for hunden deres.
  • Du kan vanligvis gjette riktig størrelse på kragen for å bestille for kjæledyret ditt basert på vekten av kjæledyret ditt. De fleste krager gir deg et vektområde for hver størrelse krage.
 2. 2
  Se på halsbånd i dyrebutikk. Hvis du går til en dyrebutikk, vil det være en rekke fjernfrie krager å se på. Det vil også være dyrebutikkansatte som hjelper deg med å ta en informert beslutning og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.
  • Å gå til en dyrebutikk som tillater hunder inne, vil bety at du fysisk kan prøve halsbåndet for å sikre at det er riktig størrelse for kjæledyret ditt.
  • Bestem hvilken hundetreningskrage som passer for deg. Det finnes flere forskjellige typer fjernfrie hundetreningsbånd. De varierer i stil og formål, så det å avgjøre hvilken som skal få, avhenger i stor grad av hvilken spesifikk atferd du vil korrigere hos hunden din. Det er best å konsultere en trener før du kjøper en treningskrage, da de kan hjelpe deg med å velge den beste for hundens størrelse, rase og spesielle atferdsproblemer.
 3. 3
  Tenk på en treningskrage. Denne typen krage er vanligvis valgt for sterke hunder som liker å ha ansvaret under turer, er aggressive mot andre hunder, eller som er ekstremt aktive og hjerter å kontrollere. Tappene på innsiden dytter inn i hundens nakke og forårsaker ubehag når de trekker for hardt mens de er i bånd. Forsikre deg om at du jobber med en trener (og om nødvendig veterinæradferdsmann) for å lære hvordan du trygt bruker denne kragen.
  • Denne typen krage er ment å hjelpe hunder å lære seg å gå rolig ved siden av eierne når de er i bånd, men mange mennesker misliker metoden - forårsaker ubehag for å forsterke atferd.
  • De kalles også noen ganger knipehalsbånd.
  • Disse er bra for større, sterke hunder med spesielt muskuløse halser, som pitbulls, Dobermans og tyske hyrder.
 4. 4
  Tenk på en kjettingkrage. Disse krage er laget av metallkjeder (men noen ganger bare delvis laget av metall og delvis laget av nylon eller lær). Hvis du ønsker å bruke en av disse halsbåndene, må du vite hvordan du bruker den riktig, eller du risikerer å skade hunden din. Arbeid med en sertifisert trener for å lære hvordan du bruker kjettingkrage.
  • Poenget med disse halsbåndene er å forhindre at hunden din trekker når den er i bånd ved å skape spenning i metaldelen av halsbåndet som presser mot hundens hals og forårsaker en kvelningsfølelse til hunden din slutter å trekke.
  • De kalles også choke chain collars.
  • Bruk aldri denne typen krage på en korthåret hunderase, for eksempel Bull Dogs eller Boxers.
  Eksterne hundehalsbånd er ofte best for hunder som er spesielt forsettlige
  Eksterne hundehalsbånd er ofte best for hunder som er spesielt forsettlige og har vist seg å være vanskelige å trene med ikke-eksterne krager.
 5. 5
  Prøv en hundesele uten trekk. Denne typen krage er faktisk en sele som går rundt hundens nakke og torso hver for seg med et koblingsstykke i midten. De er et populært alternativ for å trene hunder i viss oppførsel mens de går i bånd.
  • Disse halsbåndene er ment for å trene hunden din til å ikke trekke mens du går, ved å trekke hundens kropp ned mot bakken når de trekker i båndet.
  • Disse fungerer bra for forsettlige hunder som trekker ofte og har problemer med å oppføre seg i bånd.

Del 3 av 3: Bruk en hundetreningskrage

 1. 1
  Lag dine hjemmegrenser. Trådløse gjerder kan opprettes i eller utenfor hjemmet ditt ved ganske enkelt å sette opp senderen inne og fortelle hvor stor du vil at grensen skal være. Deretter kan du jobbe med hunden din for å vise den hvor grensene er, slik at den kan begynne å lære seg atferden.
  • Når hunden din begynner å nærme seg grensen, vil halsbåndet gi hunden en advarsel eller vibrasjon (avhengig av modell og innstillinger du velger).
  • Hvis hunden din fortsetter på veien, vil den få et lite lite sjokk som vil forårsake litt ubehag og i de fleste tilfeller avskrekke oppførselen og holde hunden din innenfor rammen av din etablerte grense.
  • Støt eller elektriske gjerder er kontroversielle. Et problem er at hvis hunden din bryter gjennom grensen (kanskje den ser et ekorn og lader seg gjennom, får et sjokk), er det mindre sannsynlig at hunden kommer tilbake til hagen av frykt for et nytt sjokk. Det kan også føre til at hunden din blir redd. For eksempel kan hunden din være redd for å gå ut i hagen hvis de forbinder den med å bli sjokkert og begynner å toalett inne.
 2. 2
  Ta hunden din med på tur. For å bruke de fleste fjernfrie hundetreningsbånd, må du øve på å bruke dem ved å ta hunden din på tur. Å bruke kragen mens du er ute og går rundt vil bidra til å forsterke oppførselen du vil trene inn i hunden din.
  • Du kan også prøve å ta hunden din til et mer offentlig sted (som en hundepark) der det er flere distraksjoner. Dette vil bidra til å styrke opplæringen.
 3. 3
  Overgang til vanlig krage. Etter en stund med bruk av treningskragen, bør du kunne gå over til vanlige halsbånd, og hunden din skal opprettholde ønsket oppførsel. Sørg for å rose hunden din for å opprettholde den oppførselen du ønsker, og gi den godbiter når det passer.
  • Hvis hunden din tyr tilbake til gammel oppførsel, kan det hende du må bruke treningskragen over lengre tid.
Og hunden din skal opprettholde ønsket oppførsel
Etter en stund med treningskragen, bør du kunne gå over til vanlige halsbånd, og hunden din skal opprettholde ønsket oppførsel.

Tips

 • Når du bruker en elektrisk sjokk krage, må du teste spenningen først slik at du vet at du ikke påfører hunden for mye smerte. Du vil at det skal føle mildt ubehag, ikke sterke smerter.

Advarsler

 • Bruk bare treningskragen når du trenger det. Treningshalsbånd er bare ment å brukes under treningsøktene og ikke for normal bruk hele dagen, spesielt hvis du binder hunden din utenfor.
 • Når hunden din har lært seg atferden, går du over til en normal krage.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail