Hvordan lage et klikk for hundetrening?

For å lage en klikker for hundetrening, start med å finne et lite aluminiumskrukke lokk og legg det med forsiden ned på en flat overflate. Bank deretter på midten av lokket et par ganger med en hammer for å lage et innrykk i det. Vend lokket til slutt, og trykk ned på den hevede bumpen for å lage en klikkelyd. Alternativt kan du lage en klikker ved hjelp av en tom lommelykt i stedet. Bare finn en lommelykt med klikkbar "på" -knapp, og ta ut batteriene. Så er alt du trenger å gjøre å trykke på "på" -knappen for å lage en klikkelyd mens du trener hunden din. For å lære hvordan du lager en klikker for hundetrening ved hjelp av en aluminiumskanne, bla nedover!

For å lage et klikker for hundetrening
For å lage et klikker for hundetrening, begynn med å finne et lite aluminiumskrukke lokk og legg det med forsiden ned på en flat overflate.

Clickers er gode verktøy for hundetrening som forsterker god oppførsel. Mens du kan kjøpe en hundeklikker i din lokale dyrebutikk, kan du spare penger ved å lage din egen hjemme. Det er flere måter å lage din egen hundeklikker ved å bruke ting du kan finne rundt i huset, som et krukkelokk, en lommelykt og en aluminiumsdunk. Når du har laget din klikker, bruk den så mye som mulig med hunden din for best resultat!

Metode 1 av 3: Bruk et krukke lokk

 1. 1
  Finn et lite aluminiumskrukke lokk. Lokket på en krukke babymat eller lokket til en liten murkrukke vil fungere. Du vil ha et lokk som er rundt 2-8 centimeter (5-7,6 cm) i diameter.
 2. 2
  Legg glasslokket med forsiden ned på en flat overflate. Undersiden av glasslokket skal vende opp.
 3. 3
  Bank midt på krukkedekselet med en hammer flere ganger. Du vil lage et innrykk i glasslokket som du kan bruke til å lage klikkelyden. Ikke slå glasslokket for hardt med hammeren. Tre eller fire faste kraner bør være nok.
 4. 4
  Ta opp glasslokket og snu det. Midten på glasslokket skal stikke ut. Hvis det ikke er det, setter du glasslokket tilbake på den flate overflaten, med forsiden ned, og banker på det med hammeren noen ganger til.
 5. 5
  Trykk ned den hevede støten på glasslokket for å lage klikkelyden. Bumpen skal komme tilbake på plass etter at du har sluppet den.

Metode 2 av 3: Bruk en tom lommelykt

 1. 1
  Finn en lommelykt med en klikkbar "på" -knapp. Bare en lommelykt som har en av disse knappene fungerer. Knappen er det som gir klikkelyden. Vanligvis er disse knappene laget av gummi og finnes på slutten av lommelykten.
  • Hvis du ikke er sikker på om lommelykten din fungerer, trykker du på knappen for å slå den på. Hvis det ikke gir høy klikkelyd, fungerer det ikke.
 2. 2
  Skru av toppen av lommelykten for å ta ut batteriene. Finn sømmen der de to halvdelene av lommelykten kobles sammen. Vri den øverste halvdelen mot klokken. Fortsett å vri til de to halvdelene av lommelykten er skilt ut. Tøm batteriene ut av lommelykten.
 3. 3
  Sett lommelykten sammen igjen. Skru den øvre halvdelen av lommelykten tilbake på den nedre halvdelen. Fortsett å vri til de to halvdelene er ordentlig koblet til.
 4. 4
  Trykk og slipp "på" -knappen for å få klikkelyden. Ikke hold knappen når du trykker den inn. Trykk og slipp raskt for å lage den høye klikkelyden.
For å lære å lage en klikker for hundetrening ved hjelp av en aluminiumsdunk
For å lære å lage en klikker for hundetrening ved hjelp av en aluminiumsdunk, bla nedover!

Metode 3 av 3: lage en aluminiumskanne som klikker

 1. 1
  Finn en aluminiumskanne. Enhver brus eller ølkanne vil fungere. Forsikre deg om at boksen er tom. Skyll boksen ut med vann og la den tørke.
 2. 2
  Bruk saks til å kutte en firkantet stripe ut av siden av boksen. Lag stripen 5 centimeter x 5 centimeter (5 cm x 5 cm). Du vil at stripen skal komme fra den buede siden av boksen, ikke fra toppen eller bunnen av boksen.
  • Bruk hansker når du skjærer boksen. Skarpe kanter på boksen kan kutte deg.
 3. 3
  Lag en brett med hvert hjørne av torget. Brett hvert hjørne slik at spissen berører midten av den konkave siden av stripen. Brett ut hjørnene.
  • Når du er ferdig, skal det være fire bretter på stripen.
 4. 4
  Tape to motsatte sider av torget til et lite plastlokk. Bruk et tynt, fleksibelt plastlokk, som lokket til en plastbeholder. Teip den firkantede stripen slik at kurven stikker opp fra lokket.
  • Vær forsiktig, kantene på aluminiumslisten kan være skarpe.
 5. 5
  Trykk ned på den buede aluminiumstripen for å få klikkelyden. Midt på stripen skal dukke ned når du trykker på den, og bråker. Når du slipper taket, skal midten av stripen dukke opp igjen.

Ting du trenger

Bruk et glasslokk

 • Lokk av aluminiumskrukke
 • Hammer

Bruker en tom lommelykt

 • Lommelykt

Å lage en aluminiumskanne

 • Aluminiumskanne
 • Saks
 • Lite plastlokk
 • Teip
 • Hansker
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail