Hvordan kjøpe fuglebad?

Spesielt hvis du vil kjøpe mer enn ett fuglebad
Du kan kjøpe så mange fuglebad du vil, men du må sørge for at du har nok plass til å sette dem ut i, spesielt hvis du vil kjøpe mer enn ett fuglebad.

Fuglebad kan være en god ting å bruke for å tiltrekke fugler. Du kan kjøpe dem og begynne å bruke dem slik at fuglen din kan plaske i vannet i den. Sørg for at du har nok penger til å kjøpe en. Følg disse trinnene for tips om kjøp av fuglebad.

Fremgangsmåte

 1. 1
  Bestem hvor du vil sette fuglebadet før du får det. Dette forhindrer at du må beholde det et annet sted hvis du ikke har nok plass. Vurder å plassere fuglebadet i hagen din.
  • Forsikre deg om at du har et vidt åpent område som du kan legge den i. Fuglebad kan være veldig store og ta plass. Hvis du ikke har god plass til å plassere fuglebadet i, kan du kanskje ikke kjøpe en fordi du ikke vil kunne plassere den hvor som helst, siden du ikke har plass til å legge den inn.
 2. 2
  Sørg for at du har plass til et fuglebad. Hvis du ikke har nok plass, kan du kanskje ikke kjøpe fuglebad.
 3. 3
  Gå til et hagesenter og se på fuglebadene som er tilgjengelige. Bestem deg for hvilken du vil kjøpe.
 4. 4
  Tjen penger slik at du kan kjøpe et fuglebad. Fuglebad kan være dyrt, så det er lurt å ha nok penger før du kjøper et fuglebad. Hvis du har nok penger, kan du kjøpe et fuglebad.
 5. 5
  Se på fuglebadene som finnes i et hagesenter. Hvis mulig, kan du kjøpe mer enn ett fuglebad, men sørg for at du har nok penger, spesielt hvis du kjøper mer enn ett.
 6. 6
  Lei en lastebil og flytt fuglebadet inn i den. Dette vil gjøre det lettere å ta fuglebadet hjem.
 7. 7
  Kjøp fuglebadet og ta det med hjem.
 8. 8
  Flytt fuglebadet av lastebilen og plasser det på stedet du vil at det skal være.
  • Siden fuglebad kan være tunge når du flytter det, kan det være lurt å be om hjelp til å flytte det.
 9. 9
  Plasser vann i fuglebadet.
 10. 10
  Sørg for å passe på rovdyr som kan skade fuglebadet eller fuglene når de er i det. Hvis du ikke gjør det, kan fuglene bli drept av rovdyret som jakter på dem.
Tjen penger slik at du kan kjøpe et fuglebad
Tjen penger slik at du kan kjøpe et fuglebad.

Tips

 • Du kan kjøpe så mange fuglebad du vil, men du må sørge for at du har nok plass til å sette dem ut i, spesielt hvis du vil kjøpe mer enn ett fuglebad.
 • Det kan være lurt å holde fuglebadet borte fra kjæledyr og rovdyr i nærheten. Når fuglene kommer, kan kjæledyret ditt komme og jage fuglene bort, lande eller støte på fuglebadet. Dette kan ødelegge det. Du vil kanskje ikke kjøpe fuglebad i det hele tatt hvis du har andre kjæledyr som jager fugler (som katter, hunder osv.).

Ting du trenger

 • Nok penger
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail