Hvordan leke med hoppespindelen din?

Hvis din hoppende edderkopp biter deg
Hvis din hoppende edderkopp biter deg, ikke bekymre deg.

Har du nettopp fanget en hoppende edderkopp, og leter etter ideer for å leke med den? Denne artikkelen har noen nyttige!

Fremgangsmåte

 1. 1
  Åpne buret til genseren din og lokke ham forsiktig på hånden din. Hvis han gjemmer seg et sted og hviler, må du ikke berøre ham.
 2. 2
  La han krype dit han vil. Hvis du prøver å plukke ham opp mellom fingrene, vil du skremme ham, noe som resulterer i at han prøver å komme seg unna.
 3. 3
  Gi ham et måltid mens du leker med ham. Han vil sette pris på det.
 4. 4
  La ham vandre rundt på bakken mens du er i gang. Hold øye med ham, skjønt.
 5. 5
  Kos deg med genseren din!

Tips

 • Hvis du er i et åpent rom uten møbler, blir det lettere å leke med edderkoppen.
 • Prøv å leke med de større og tammere hoppertypene, inkludert Hyllus diardi, Phidippus audax, Salticus scenicus og platycryrptus-typen.
 • Hvis din hoppende edderkopp biter deg, ikke bekymre deg. Det er ufarlig for mennesker og vil bare etterlate en liten støt.
Jeg har nettopp fått en hoppende edderkopp som jeg kjøpte på nettet
Jeg har nettopp fått en hoppende edderkopp som jeg kjøpte på nettet.

Advarsler

 • Hvis edderkoppen hopper, er det greit; bare ta det opp og prøv igjen. Ikke slå den, da det bare er dumt og grusomt.
 • Ikke ta denne artikkelen som et tips for hver edderkopp. håndtering av noe giftig, kan skade deg alvorlig, eller drepe deg (dette kan skje med en trakt i Sydney).
 • Ikke klem edderkoppen. Hvis du gjør dette, vil du true hopperen, og den vil bite deg, eller prøve å komme deg vekk.

Spørsmål og svar

 • Kan han slå meg eller skade meg?
  Han skal ikke bli skadet deg med mindre det føles truet og biter deg.
 • Jeg har en, men jeg vet ikke hvordan jeg skal vaske hjemmet deres. Hvordan kan jeg gjøre dette?
  Det er enkelt og enkelt. Lokk edderkoppen i en mindre beholder, og fest den. Sett ham til side mens du skifter hovedbeholderens underlag. Hvis du har blader, bør du vurdere å erstatte dem med friske noen få dager. Tørk av veggene med et fuktig papirhåndkle for å fjerne strenger. Hvis det er på tide å gi ham vann, spray litt på en vegg, og la ham komme inn igjen.
 • Er det en plante de foretrekker?
  En sikker innsats er å dekorere beholderen med de samme plantene som du fant den i eller i nærheten. Sørg for å sjekke plantene for eventuelt haikefeil. Stokker og blader er flotte, og kanskje en liten stein (fest den i skitten så den ikke klemmer edderkoppen din). Sørg for å skifte ut døende blader og planter noen få dager.
 • Hvor kan jeg finne en hoppende edderkopp?
  Hvis du bor i et varmere klima, kan du finne dem ute, i vinduskarmen, på trær eller i gresset. Vær forsiktig når du ser!
 • Jeg har nettopp fått en hoppende edderkopp som jeg kjøpte på nettet. Hva gir jeg det å spise? Jeg har ikke mange insekter i huset mitt for å gi det. Hvor kan jeg kjøpe insekter for å mate hoppedderkoppen min?
  Det avhenger av størrelsen på edderkoppen. Hvis det er veldig lite, gir mygg et godt måltid. Hvis den er stor nok, kan du mate den med fluer. Hvis du ikke har dette rundt huset ditt, kan du søke på nettet etter frysetørkede insekter (store butikker som selger alt, dyrebutikker osv.).
 • Jeg holder 3 sebra edderkopper i kar med sand. Jeg så på dem i et rør, og alle tre ble koset sammen. Hva gjorde de? Og hva gir jeg dem mat?
  De kan ha vært redde. De spiser insekter og mindre edderkopper.
 • Er det mulig for hoppende edderkopper å svømme i vann?
  Nei, de kan ikke svømme og drukner. De kan komme seg ut av grunne containere med en avsats, men det er ikke mulig for dem å svømme i vann som er mer enn 3-10 centimeter dypt.
 • Er smuss fra hagen min OK for et hoppende edderkoppbur?
  Ja, det kan være så lenge det er sunt og ikke veldig kornete og tørt. Hvis det er tørt, må du fukte det med litt vann.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail