Hvordan kjøpe valpekasse?

Hvis du handler etter en valpekasse, måler du valpens lengde fra nese til hale, og deretter bredden over brystet. Bruk disse målingene til å handle en kasse som er minst 5 centimeter lenger enn valpen din, og stor nok til at den kan legge seg på siden med beina helt strukket ut. Du bør også se etter en kasse som er høy nok til at valpen din kan sitte ned uten at hodet berører toppen. Hvis du ikke trenger å fortsette å kjøpe en ny kasse hver gang valpen din vokser, kjøp en justerbar kasse i voksen størrelse i stedet. Bare vær sikker på at den vil ha riktig størrelse for valpen din når den er fullvokst ved å slå opp hundens fremtidige størrelse online. For å få råd fra vår veterinærmedforfatter, som å velge mellom forskjellige valpekassestiler, fortsett å lese!

Hvis du ikke trenger å fortsette å kjøpe en ny kasse hver gang valpen din vokser
Hvis du ikke trenger å fortsette å kjøpe en ny kasse hver gang valpen din vokser, kjøp en justerbar kasse i voksen størrelse i stedet.

En viktig vare nye valpeeiere bør kjøpe er en hundekasse. Kasser letter pottetrening, holder hjemmet og valpen trygge, og gir valpen et sted å føle seg trygg. Å velge riktig størrelse, form og type kasse er viktig for å sikre valpens helse. Når kassen din er på plass, er det en lek å trene valpen din, og du og ditt nye firbente familiemedlem kan fredelig sambo.

Del 1 av 3: Finn riktig størrelse hundekasse til en valp

 1. 1
  Mål hunden din. Bruk et målebånd og måle valpens lengde fra nese til rumpe og bredde over det bredeste området (vanligvis brystet). Kassen skal være minst halve valpens lengde for å la ham snu komfortabelt. Kassen skal også være minst to inches lengre enn hundens kropp i hvert utviklingsstadium.
  • Den ideelle kasse størrelsen passer til hunden din mens du sitter uten å berøre hodet på toppen av kassen.
  • Hundens nese og bakende bør ikke berøre den ene enden av kassen når den står.
  • Hunden din skal være i stand til å legge seg på siden med utvidede ben.
  • Du kan spare penger ved å estimere hundens fremtidige størrelse og kjøpe en kasse med skillelinje, en midlertidig vegg du kan justere når valpen vokser.
 2. 2
  Vei hunden din. Vekten til hunden er viktigst når du velger en kasse for reise. Kasser for større hunder er laget av kraftigere materialer, noe som gjør vekten til en faktor i holdbarheten til kassen din.
 3. 3
  Bruk valpens størrelsesgruppe til å estimere veksten. For små rasehunder kan en eller to kasser imøtekomme dem i alle vekstfaser. Imidlertid kan større rasehunder trenge mange kasser, så det kan være en bedre løsning å kjøpe en for dem å vokse til. Du kan bruke European Kennel Club (AKC) retningslinjer her http://akc.org/dog-breeds for å bestemme hvor høy og lang valpen din skal være når den er fullvoksen. Faktor alltid noen få ekstra inches eller pounds for å være trygg.
  • Yorkies, Chihuahua og andre bittesmå hunder under 4,5 kg er hunder av leketøystørrelse, og vil trolig trenge en kasse på omtrent 20" .
  • Små hunder er de 4,5 til 13,6 kg og inkluderer Dachshunds, Lhasa Apso og Corgis, og de vil gjøre det bra med 22" kasser, i de fleste tilfeller.
  • Mellomstore hunder varierer fra 40 til 60 lb. (18 til 27,2 kg) og kan omfatte Collies, Dalmatians og Bulldogs. Disse hunderaser har størst variasjon i lengde, men gjør det vanligvis bra i kasser mellom 28" og 34".
  • Store rasehunder er de som varierer mellom 65 og 135 kg (29 til 61 kg) og inkluderer Labradors, Mastiffs og Pit Bulls. Disse hundene bør være komfortable i kasser 40" og oppover, avhengig av din hundes størrelse.
  Finn riktig størrelse hundekasse til en valp
  Del 1 av 3: Finn riktig størrelse hundekasse til en valp.
 4. 4
  Velg en kasse som passer best til dine behov. Når du har bestemt deg for å kjøpe en kasse til valpen din eller en justerbar kasse i voksen størrelse, målt og veid valpen din, og estimert fremtidig vekt og størrelse, er du klar til å velge en kasse som er den ideelle størrelsen for det nye kjæledyret ditt.
  • Velg en størrelse som er liten nok til at hunden din føler seg trygg, men stor nok til å gjøre ham komfortabel.
  • Hunden din skal være i stand til å stå opp, snu, sette seg og legge seg lett. Den ideelle kasse størrelsen passer til hunden din mens du sitter uten å berøre hodet på toppen av kassen. Vær imidlertid oppmerksom på at en kasse som er for stor, kan gjøre trening av huset vanskelig fordi valpen vil eliminere på den ene siden av kassen og sove på den andre siden.
  • Hundens nese og bakende bør ikke berøre den ene enden av kassen når den står.
  • Hunden din skal være i stand til å legge seg på siden med utvidede ben.

Del 2 av 3: Velge den beste typen hundekasse

 1. 1
  Bestem hva valpekassen din skal brukes til. Du må vurdere hovedformålet med kassen din, da dette vil hjelpe deg med å bestemme hvilken type som passer best for hunden din.
  • Hunder liker å ha et lukket sted å føle seg trygge, selv om de er inne i huset. Hvis du bruker en kasse som et innendørs hundehus for kjæledyret ditt, vil nesten alle typer kasser fungere.
  • Sikre kjæledyret riktig for forskjellige typer reiser. Når du er i bilen eller reiser med buss, tog eller fly, må du sørge for at kjæledyret ditt er ordentlig sikret for deres sikkerhet og komfort. De fleste flyselskaper har spesifikke guider for hvordan du reiser med kjæledyr. Forsikre deg om at kassen din oppfyller disse spesifikasjonene.
  • Mange bruker kasser for toalettopplæring og holder hjemmet og kjæledyret trygt mens de er ute i korte perioder. Kasser er et godt treningsverktøy fordi hunder naturlig unngår å bruke toalettet eller forårsaker ødeleggelse i hjemmet.
 2. 2
  Velg en plastkasse for reise. Dette er fortsatt en av de vanligste typer kasser tilgjengelig, og de gir struktur og sikkerhet for kjæledyret ditt. De brukes imidlertid best bare i korte tidsperioder, da de ikke tilbyr maksimal luftstrøm for å holde hunden kjølig og komfortabel.
 3. 3
  Reserver myke sidekasser for å holde kjæledyret ditt midlertidig. Disse er gode for bilturer, eller hunder som er plassert på mer enn ett sted. De er lette, enkle å sette opp og rive, og de kan flyttes fra bilen din til et hotell eller annen overnatting.
 4. 4
  Velg en kasse til daglig bruk. Disse kassene er laget av tunge materialer, så de er holdbare og langvarige. De deles også enkelt slik at du kan dyrke kassen med hunden din. De fleste metallkasser er også sammenleggbare, slik at du enkelt kan transportere dem fra sted til sted.
  Du vil være sikker på at du får en kvalitetskasse til en fornuftig pris
  Ikke kjøp den første kassen du ser, du vil være sikker på at du får en kvalitetskasse til en fornuftig pris.
 5. 5
  Vurder en mote hundekasse for kasse i hjemmet. Hvis du skal kasse hunden din i en stue eller et annet område hjemme, har gjestene tilgang til, kan det være lurt å velge en kasse som passer sammen med de andre møblene dine. Mote kasser er tilgjengelige i en rekke farger og materialer som passer til nesten enhver innredning.
 6. 6
  Besøk lokale dyrebutikker, supermarkeder og nettforhandlere for å finne den beste prisen. Ikke kjøp den første kassen du ser, du vil være sikker på at du får en kasse av høy kvalitet til en fornuftig pris. Tenk på kvaliteten på materialene, samt om du vil kunne bruke kassen når valpen din vokser før du kjøper en kasse.
  • Når du handler rundt, ikke nøl med å spørre ansatte eller ledere om det er kommende salgs- eller gratis spareklubber som kan bidra til å kompensere for en kasse.
  • Besøk fasiliteter for adopsjon av kjæledyr, og be om råd om hvor du kan kjøpe kassen din. Disse etablissementene kjøper og vedlikeholder jevnlig kasser og kenneler og er en flott ressurs. Hvis du adopterer valpen din, kan du be om råd når du skal hente ham.
  • Selv om det er fristende å bare kjøpe en liten kasse og fortsette å oppgradere når hunden din vokser, er det vanligvis ikke et rimelig alternativ.
  • Kasser som er for store, kan virke skummelt for en liten valp, og du vil ikke skape negative assosiasjoner med kassen for valpen din.
  • Skillevegger eller delbare kasser er en rask, enkel og rimelig måte å kjøpe en kasse for å holde hundens levetid.

Del 3 av 3: Bruk valpekassen riktig

 1. 1
  Velg en god beliggenhet. Valper ønsker og trenger mye oppmerksomhet, så plasser kassen i en del av hjemmet ditt der du vil kunne se valpen, og han vil se deg. Dette sikrer at kassen ikke føles som en straff for valpen, men får ham til å føle seg som en del av familien, mens han fremdeles gir ham sin egen trygge, komfortable plass.
 2. 2
  Gjør kassen behagelig. Det er en rekke måter å gjøre hunden din komfortabel mens han er i kassen. Dette kan omfatte et hvilket som helst antall sengetøy, leker og godbiter. Uansett hva som gjør hundens kasse falt som hjemme.
  • Du vil sannsynligvis ønske å legge til en slags foring eller sengetøy i bunnen av kassen, spesielt hvis du har en metallstang eller et trådbur. Du vil ha noe vaskbart for å holde kjæledyrets kasse rent og koselig.
  • Det kan være lurt å oppmuntre hunden din til å glede seg over å gå inn i kassen ved å mate ham eller tilby godbiter i kassen. Valpen din skal også ha tilgang til vann mens han er i kassen.
  • Gi hunden din noen leker å velge mellom, slik at han ikke får bord i kassen, spesielt hvis du skal være borte fra hunden i flere timer.
 3. 3
  Anta at valpen din tygger alt som er i kassen. Det er viktig å inspisere valpens sengetøy og leker regelmessig for skader fra tygging. Hvis valpen din liker å tygge mye, må du sørge for å unngå å plassere noe i valpen din som han lett kan rive fra hverandre og innta, for eksempel sokker eller kosedyr. Fjern eventuelle leker eller sengetøy som har blitt skadet av at valpen tygger på dem.
  Å bruke kassen som en form for straff vil forvirre valpen din
  Å bruke kassen som en form for straff vil forvirre valpen din, og dette kan føre til at valpen frykter og unngår kassen.
 4. 4
  Begrens hvor lang tid valpen din er kasse. Kasser er et flott treningsverktøy, og de kan være en positiv ting for hunden din. Disse hule-lignende habitatene gir valpen din et sted som er hans eget for å føle seg trygg og trygg. Imidlertid når kassen blir en straff eller hunden er kasse for lenge, vil valpen din begynne å bygge negative assosiasjoner med kassen sin.
  • Unngå dette ved å starte med korte perioder med kasse etterfulgt av aktiv tid sammen med deg.
  • Bruk aldri kassen som en måte å straffe valpen din for dårlig oppførsel. Å bruke kassen som en form for straff vil forvirre valpen din, og dette kan føre til at valpen frykter og unngår kassen.
  • Etter at hunden din er vant til kassen, kan du gradvis øke tiden som er igjen i kassen.
  • Prøv å være konsekvent. Valper er smarte. Hvis de merker at du alltid drar og kommer tilbake til samme tid, vil de lære å forvente dette, og oppleve mindre stress eller angst når de går i kassen.

Tips

 • Hvis hunden din er i den øvre enden av kasseveiledningen, går du med neste størrelse opp. For eksempel, hvis valpen din anslås til å være rundt 13 kg fullvoksen og vektgrensen på kassen er 13 kg, gå med en større kasse. Dette vil gi kjæledyret ditt ekstra spillerom og vil også ta hensyn til vektsvingninger.

Spørsmål og svar

 • Kan begge cavapoos mine sove i samme kasse? De er begge 7 kg.
  Hunder skal aldri sove i samme kasse, uansett størrelse. Det er tryggest å enten ha to kasser, eller en stor med en splittelse i midten.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail