Hvordan trene en bokserhvalp?

For å trene en bokserhvalp, begynn med å lære hunden din enkle verbale kommandoer som "Sit" og "Stay". Gi deretter en belønning, for eksempel en velsmakende godbit, umiddelbart etter at handlingen er utført for å forsterke oppførselen. Bruk en fast, men behagelig stemme og husk å være tydelig og konsekvent for å forhindre forvirring. Sikt også mot 10-15 minutters treningsøkter hver dag og unngå lange treningsøkter, siden disse pleier å være ineffektive. Når du instruerer hunden din, ikke kjef eller mist kontrollen, siden boksere er veldig intuitive! For flere tips om forståelse av bokserrasens personlighet, les videre!

For å trene en bokserhvalp
For å trene en bokserhvalp, begynn med å lære hunden din enkle verbale kommandoer som "Sit" og "Stay".

Boxer er en tysk rase som ble opprettet ved å krysse en Bullenbeisser, en lite kjent rase og en engelsk bulldog. Boxer er en lojal, intelligent, svært spennende rase. De er lekne, nysgjerrige og ekstremt energiske. Disse egenskapene gjør det viktig at alle som legger en ung til familien, er kjent med hvordan man trener en Boxer-valp.

Metode 1 av 4: Gjør grunnleggende trening

 1. 1
  Begynn å trene tidlig. Boxerhunder er svært energiske, men også intelligente dyr. De vil lære seg gjennom repetisjon, så det er viktig at du begynner å utstede klare kommandoer og ledetråder tidlig, selv når de er valper.
  • For unge valper (8 til 12 uker gamle), hold treningsøktene korte, men morsomme. Når du for eksempel tar med deg den nye valpen din, tar du ham med på toalettstedet i hagen og roser ham når han bruker den. Det vil være en tilfeldighet i begynnelsen, men det er aldri for ung å fortelle ham "Toaletttid" når han tilfeldigvis knebøy. Deretter overdådig mye ros på hunden din. Dette vil hjelpe hunden din å lære å koble den oppførselen med ros fra begynnelsen og gjøre ham mer sannsynlig å gjenta den.
  • Du kan også starte med enkle kommandoer som "Sit". Med en ung valp er treningen enkelt som å oppdage at han er i ferd med å sitte uansett, og når bakbenet treffer bakken og sier "Sitt" og gjør noe av ham. Han vil bli forvirret i begynnelsen, men snart vil han innse koblingen mellom ordet og handlingen.
 2. 2
  Fokuser på belønningsbasert trening. Denne metoden fungerer ved å belønne god oppførsel, mens du ignorerer det dårlige. Dette kapitaliserer ideen om å bruke det som motiverer en Boxer-valp til å trene ham: belønning av mat og oppmerksomhet / hengivenhet. Tanken er at bokseren jobber hardt for å gjenta oppførselen som ga ham en godbit eller oppstyr. Den uønskede oppførselen ble ignorert av deg, treneren, og i hundens sinn ikke kommer ham i det hele tatt, er bortkastet energi, og er derfor ikke verdt å gjenta det. Fordi boksere liker mat og oppmerksomhet, er dette den beste måten å trene dem på.
  • Straff er ikke en del av denne treningsteknikken. Aldri slå hunden din. Å slå eller slå hunder når de oppfører seg uønsket, er ikke noe nyttig treningstiltak. I stedet for å lære av straffen, vil hunden din i stedet bli redd for deg, noe som til slutt beseirer treningsprosessen siden det ikke er det ønskede resultatet.
  • Til slutt er det mer nyttig og konstruktivt å belønne god oppførsel for treningsformål enn å straffe dårlig oppførsel.
 3. 3
  Bruk matbelønninger. Appeller til magen til Boxer-valpen. Boksere er veldig matorienterte og motiverte. Beløn ønskelig oppførsel med mat, og du vil sannsynligvis få en gjentagelse av den gode oppførselen. Matvarer skal være små, for eksempel Mini Zukes, Charlie Bears, Bil Jac eller frysetørket lever. Mange hunder vil til og med jobbe for sitt vanlige hundekjeks.
  • Tenk på å gi godbiter som en belønning for oppførselen du bare vil oppmuntre som et startmål. Behandler bør snart erstattes med ros som belønning, ellers kan hunden bli overvektig eller til og med overvektig.
  • Alternativt kan du også avveie hundens daglige mattilskudd og deretter sette av en liten mengde av den daglige totalen til bruk som godbiter. Dette forhindrer at bokseren din legger på seg vekt med all trening du gjør.
  Hvordan trener jeg Boxer-valpen min
  Hvordan trener jeg Boxer-valpen min?
 4. 4
  Start med grunnleggende kommandoer. Målet er å gi en kommando, og gi deretter en belønning med en gang handlingen utføres. Dette styrker koblingen i hundens sinn mellom handling og belønning. Start med en grunnleggende kommando, for eksempel "Sit", og jobb på den til hunden din har mestret den.
  • Ta en godbit og la valpen snuse godbiten i hånden din, så han vet at den er der. Hold deretter godbiten rett over hvalens øyehøyde, over hodet, så han må se opp for å holde den i sikte. Når han er på utkikk etter godbiten, tegner du en bue over hodet hennes slik at når han ser opp for å følge, synker bunnen naturlig. Så snart han begynner å sitte, si gi kommandoen "Sit" og gi godbiten.
  • Arbeid opp til andre kommandoer eller triks, for eksempel "Legg deg ned" og "Pote" (hvor han strekker poten til deg. Belønningsbasert trening er den beste metoden for å få hunden din til å forstå og følge alle slags kommandoer og signaler.
 5. 5
  Bland opp belønningen. Når hunden din regelmessig gjentar en handling etter at han har fått en kommando, gjør behandlingen mindre forutsigbar. Bland ting litt sammen. Vanligvis blir en hund som får belønning hver gang slurv fordi godbitene er for enkle å få tak i. Ved å hoppe over en belønning skjerper den hundens tankegang og får ham til å lure på om han ikke satt raskt nok eller godt nok. Han vil derfor jobbe hardere for å behage deg. Til slutt vil du belønne hver fjerde eller femte kommando, slik at han forblir fokusert på å tjene en godbit, men uten å bli motløs over at de er for vanskelige å tjene.
 6. 6
  Utvid treningen. Test din Boxer-valp i forskjellige situasjoner og legg til distraksjoner. Når du har etablert grunnleggende kommandoer (f.eks. "Sit" og "Stay") i stillheten i din egen hage, kan du øve med distraksjoner slik at hunden vet at han må svare og lære å fokusere på deg uansett hva distraksjonen er. Legg til støy, eller en annen trener, eller til og med et annet dyr. Når hunden din blir distrahert og har urolig fokus, må du midlertidig avbryte tankestrømmen ved å snakke med eller befale ham eller ved en handling (for eksempel å trampe foten).
  • Utvikle distraksjonsteknikker med godbiter i lave distraksjonsinnstillinger og hjemme. Følg alltid med ros og godbiter. Når du blir mer trygg på hundens evne til å holde kontroll, kan du øke vanskelighetsgraden ved å gå rundt blokken eller i nærheten av en hundepark for å jobbe med ferdighetene hans. Arbeid deg opp til travlere områder når valpen din alltid svarer på kommandoer som "la det være" eller "se på meg".
  • Arbeid sakte for å legge til distraksjon, og du vil begge få tillit til hundens evne til å håndtere en mengde. Dette er nøkkelen til å skape en veloppdragen hund som oppfører seg bra i situasjoner der det er andre mennesker og dyr.
 7. 7
  Registrer valpen din i et godkjent lydighetsprogram. Lokale husly, dyrebutikker og andre organisasjoner tilbyr opplæringsprogrammer til en lav pris. Vurder å besøke en av klassene før du registrerer deg for å være sikker på at du er enig i den typen opplæring som presenteres. Det kan også være lurt å vurdere å få en profesjonell trener. En profesjonell hundetrener, som en fra Association of Professional Dog Trainers (APDT), er veldig kunnskapsrik om hunder og kan hjelpe deg med å lære grunnleggende håndteringsevner. Samlet sett, selv om det er en ekstra kostnad, er det gunstig å ha profesjonell opplæringsassistanse i det lange løp, fordi det vil hjelpe deg og din energiske hund å kommunisere effektivt.
  • En viktig del av treningen er å hjelpe bokseren din til å oppføre seg rundt andre hunder, så prøv å delta på valpeklasse. Mange veterinærklinikker holder valpeklasser, som er ideelle for boksere som trenger tidlig sosialisering. Alle deltakerne har fått sin første vaksinasjon og får bare delta hvis de er sunne. Fordelen for valpen er å lære selvtillit og sosiale ferdigheter rundt andre unghunder.

Metode 2 av 4: bruk av spesifikke teknikker

 1. 1
  Hus-trene hunden din. Velg et stikkord eller en setning du skal bruke når du tar hunden din utenfor, for eksempel "Toaletttid". Hvis du bruker dette ordet fra begynnelsen, vil Boxer-valpen din lære å knytte det til å gjøre det han skal gjøre utenfor. Når du tar med valpen hjem, ta ham rett utenfor til toalettstedet. Sjansen er at han vil snuse rundt og på toalettet. Når han gjør det, si stikkordsetningen og gi ham mye ros eller til og med en liten godbit. Du belønner god oppførsel (toalett på ønsket sted) slik at han begynner å forstå dette er en enkel måte å få et herlig oppstyr om ham.
  • Når du trener en valp, må du om mulig ta ham ut hvert 20. til 30. minutt. Dette er for å øke sjansen for at valpen hekker som tilfeldighet, og øker sjansene dine for å være der for å gi ham mye ros. Utholdenhet ved hustrening er nøkkelen.
  • Se nøye på Boxer-valpen når han er inne. Hvis han går i sirkler eller snuser i gulvet, vil han sannsynligvis gjøre seg klar til å avlaste seg. Ta ham ut umiddelbart. Hvis valpen gjør det ute, må du sørge for å gi ham en godbit og ros.
  • Når du trener på huset, må du holde bokseren begrenset til ett rom, så det blir færre distraksjoner for ham. I tillegg, hvis han har en ulykke, kan du finne den og deodorisere stedet. En hund som får lov til å streife omkring i huset, kan hukke hemmelig, og hvis du ikke finner den, vil lukten trekke valpen tilbake for å tisse der igjen.
  Hvordan trener du en Boxer-valp for ikke å bite
  Hvordan trener du en Boxer-valp for ikke å bite?
 2. 2
  Gjør clicker trening. Clicker-trening får hunden til å knytte "click-clack" -lyden til en clicker (presset av deg) til en belønning. Den smarte delen av clickeren er at den kan markere det nøyaktige øyeblikket da en ønsket handling fant sted, og dermed bygge en sterk kobling mellom handlingen og belønningen. Boxere er veldig trenbare fordi de er veldig matmotiverte, noe som gjør clicker-trening ideell for dem.
  • Lær hvordan du kan trene hunden din. Selve klikkeren er en liten plastkasse som holdes i håndflaten din, med en metalltunge som du skyver raskt for å lage lyden. Etter hvert vil hunden din lære at klikk alltid blir fulgt av godbiter, noe som er et veldig kraftig insentiv for Boxer-valper. Når hunden din oppretter denne forbindelsen, kan du bruke klikket til å markere øyeblikket han utfører riktig oppførsel, for eksempel å sette seg ned. Over tid vil han lære at det å belønne seg ved å sette seg ned når han blir befalt.
 3. 3
  Vurder kasseopplæring. Kasseopplæring av Boxer er en god idé. Tanken er at Boxer tenker på kassen som hiet sitt, et sted hvor han er trygg og kan slappe av og sove. La valpen oppdage kassen og vil gå inn frivillig. Kassen skal være stor nok til at valpen din kan snu seg hele veien, stå opp og legge seg. Boksere blir ganske store, så du må kanskje investere i en større kasse når valpen blir større.
  • Lær hvordan du kan trene hunden eller valpen din. Gjør kassen til et tiltalende sted med en komfortabel hundeseng, og spred noen godbiter inni. Gi valpen noen måltider der inne, men la døren være åpen. Når valpen er glad for å gå til kassen, kan du lukke døren i noen sekunder, og åpne den igjen, og hvis valpen var stille, gi henne mye ros.
  • Legg merke til at en kasse aldri skal brukes som en straff eller et fengsel, og bare skal brukes på en positiv måte.
  • Vær oppmerksom på følgende retningslinjer for kasse, og unngå å la noen hund være i en kasse i over fem timer av gangen (med unntak av natten):
   • Alder 9 til 10 uker: 30 til 60 minutter
   • Alder 11 til 14 uker: 1 til 3 timer
   • Alder 15 til 16 uker, 3 til 4 timer.
   • Alder 17+ uker: 4 eller flere timer (men aldri mer enn seks).

Metode 3 av 4: bli en sterk trener

 1. 1
  Undersøk passende treningsmetoder. Før du begynner å trene Boxer-valpen din - eller, enda bedre, før du får valpen til å lese deg opp om hva slags trening som er ideell for rasen din. Sjekk online, lokale biblioteker og lokale organisasjoner. Du kan også be veterinæren din om råd. Husk at jo mer kunnskapsrik du er, jo bedre vet du hvordan du skal reagere under forskjellige omstendigheter.
  • Sørg også for at du har det du trenger for å effektivt trene hunden din. Hvis du planlegger å klikke på tog, få et klikk. Hvis du planlegger å kasse tog, skaff deg kassen i riktig størrelse. Sørg også for å ta opp en passende krage og bånd for generell trening. En bånd bør ikke være mer enn fem til seks meter lang. De beste båndene for trening er lær. Kontroller alltid utstyret ditt for å forsikre deg om at det er i orden og ikke kan knekkes eller knuses.
 2. 2
  Finn riktig tidspunkt og sted for trening. Trening fungerer best når du bruker to korte økter (10 til 15 minutter) to ganger om dagen. Prøv å trene til tider når hunden ikke er sliten, men heller ikke sprekker av oppdemmet energi.
  • Vurder å bruke Boxers energi før treningsøktene ved å la ham 20 til 30 minutter med høy intensitet fysisk aktivitet. Dette vil gjøre det mulig for ham å bedre fokusere på trening.
  • En god tid å velge å trene en hund er like før et måltid, så hunden vil være veldig opptatt av å jobbe for å få de smakfulle godbitene.
  • Prøv å trene hunden et sted der det er få distraksjoner, slik at Boxer-valpen din kan rette oppmerksomheten mot deg. Dette betyr å unngå steder med andre dyr eller mennesker. Begynn alltid å trene hjemme eller på hagen din og bygg deg opp til miljøer med mer distraksjoner (f.eks. Andre hunder og flere mennesker).
 3. 3
  Vær spesifikk. Kommandoene dine må være enkle, korte, klare og konsekvente. "Nei", "Slipp", "Vent", "Stopp" og "Hent" er sterke, enkle og direkte. Ikke foreles hunden din; de er ikke menneskelige slik at de ikke behandler språk på samme måte. Setninger som "Jeg har fortalt deg at du ikke skal gjøre det" eller "Vennligst slutte å tygge på bordet" vil ikke fungere da de er for kompliserte.
  • Eksperter mener at en gitt hund registrerer den første delen av ordet som det viktigste, så lengre kommandoer som "Sit Fido hvis du vil ha en godbit" kan forvirre ham. Bare si ordet "Sit" i stedet. Med andre ord, for kommandoer, velg korte ord og unngå lange setninger
  Dette kapitaliserer ideen om å bruke det som motiverer en Boxer-valp til å trene ham
  Dette kapitaliserer ideen om å bruke det som motiverer en Boxer-valp til å trene ham: belønning av mat og oppmerksomhet / hengivenhet.
 4. 4
  Vær fast og i kontroll. Generelt sett er det lite effektivt å rope på en hvilken som helst hund. Dette gjelder spesielt for boksere som av natur er en hyperras. Bruk en fast, men behagelig og positiv stemme når du instruerer hunden din; ikke kjefter eller mister kontrollen. Hunder er veldig intuitive og vil kunne ane frustrasjonen din og kan reagere i naturalier. Stemmetone betyr noe, spesielt siden hundene igjen ikke behandler språk på samme måte som mennesker gjør. Så hvordan du sier noe kan bety så mye om ikke mer enn det du sier.
  • Boxere er lekne av natur, og en lett, luftig tone vil ikke være tilstrekkelig; han vil tro at du bare leker med ham hvis du ikke er fast nok.
 5. 5
  Bruk håndbevegelser. Prøv å bruke håndbevegelser samtidig som du gir verbale kommandoer. For eksempel, løft hånden samtidig som du sier "Sit". Hundeatferdsmenn tror at hunder ser etter flere ledetråder om hva vi vil at de skal gjøre, som inkluderer kommandoordet, stemmen og kroppsspråket.
 6. 6
  Vær betimelig og repeterende i svarene og kommandoene. Å formane en Boxer-valp for lenge etter hendelsen er ineffektiv. Hvis du trenger å formane eller korrigere hunden din, må det gjøres under eller i løpet av få sekunder etter handlingen. Hunder vil ha glemt hendelsen i løpet av sekunder etter at den har skjedd, så det er viktig å ta opp atferden umiddelbart for å lette omskolingsprosessen.
  • Boxere er notorisk sta og standhaftige, så du må kanskje rette valpen din flere ganger.
  • Boxere trenger vanligvis 25 til 40 repetisjoner av en kommando før de kan forstå det.
 7. 7
  Være konsekvent. Vær alltid konsistent i hundens kommandoer og ønsker. Dette hjelper hunden din til å forstå hva som forventes. Ikke glem å håndheve trening når du er ute og reiser, slik at hunden din ikke bare tenker at "Sit" og "Stay" er ting han må gjøre i hagen eller huset. Ved å håndheve kommandoer på offentlige steder hjelper det bokserne dine å forstå at han må adlyde under alle omstendigheter.
  • Konsistens er nøkkelen til å gjøre god oppførsel rutinemessig og normal, og gjør dermed hunden din til et godt trent og oppført kjæledyr! Gi ikke rom for tvil om hva som er akseptabel oppførsel for Boxer-valpen din. Hvis han ikke får lov til å bruke møblene, må du være konsekvent. Boxers vil ikke forstå begrepet "noen ganger"; enten har de lov til å ligge på sofaen eller ikke.
  • Hvis du bor sammen med andre mennesker, må du sørge for at alle i huset er om bord med opplæringsprogrammet. og at alle bruker de samme kommandoene. Å bruke forskjellige ord for den samme handlingen vil forvirre hunden, forstyrre opplæringen som allerede er gjort, og til slutt forsinke fremdriften.

Metode 4 av 4: forstå boksere

 1. 1
  Husk at hunder ikke ble født trent. Husk at valpen din ikke ble født automatisk og kjente reglene for å leve i en menneskelig verden. Når bokservalpen din blir overspent eller oppfører seg dårlig, er det ikke fordi han er en grunnleggende dårlig hund, men fordi han ikke vet noe bedre. Det er din jobb å lære ham ny atferd som passer for å sameksistere og bo sammen med andre dyr og mennesker også.
  Hvordan får jeg bokservalpen til å slutte å hoppe på folk
  Hvordan får jeg bokservalpen til å slutte å hoppe på folk?
 2. 2
  Lær om bokserasen. Å gjøre det vil hjelpe deg med å forstå den nye Boxer-valpen din mens du trener ham. Boxerhunder er en fryd, men de er også sprudlende klovner som har mye energi og trenger mye stimulering, inkludert mye spilletid og turer. Dette kan gjøre en uregjerlig Boxer litt vondt å være i nærheten, da han kan slå på deg, nesten katteaktig, for å få oppmerksomhet, noe som for en hund på 60 til 32 kg kan være ganske smertefullt. Dessuten kan den dårlig trente Boxer insistere på at du spiller når han vil, noe som igjen kan være til sjenanse hvis du stille vil sitte og se på TV.
  • Boksere er av natur lojale mot mennesker, de kommer vanligvis overens med andre kjæledyr i husstanden, og de pleier å like barn, og spiller vanligvis forsiktig når det passer. Bygge på og belønne disse positive egenskapene når du trener valpen din.
  • Husk også at boksere har rykte på seg for å ta opptil tre år å modnes mentalt, og kan forbli i valpete tilstand fram til da, noe som for en stor hund kan være problematisk hvis han vil hoppe, slå ned, pote og grave på du. Heldigvis kan god trening bidra til å slå hunden din ned.
  • Det er også viktig å merke seg at selv om bokserhunder som en rase kan dele noen generelle egenskaper, akkurat som folk har forskjellige personligheter, så gjør også bokserhunder. Selv om rasen har en tendens til å være energisk og hyper, er det også mulig at valpen din kan være sjenert eller mer avslappet.
 3. 3
  Behandle boksere på en måte som passer deres rase. Du må forstå hva de vil og trenger for å trene dem. Boksere er ekstremt intelligente, men skjuler det noen ganger godt bak sin voldsomme fasade. De liker mennesker og er ivrige etter å glede dem, noe som gjør Boxers til en ideell rase for belønningsbasert trening, som er avhengig av å belønne god oppførsel, mens de ignorerer oppførsel. Med andre ord, mobiliser disse indre egenskapene til rasen i treningsprosessen; faktisk, å gjøre dette er nøkkelen til vellykket trening.
  • Husk at å gi Boxer valper det de trenger, vil bidra til at de ikke engasjerer seg i "dårlig oppførsel". For eksempel må boksere spille og bli grundig vandret. Hvis du ikke gjør dette, blir de ofte kjedelige og ødeleggende. Økt fysisk aktivitet bidrar til en hund opphold sunn og også dekk ham ut. Hold hunden din aktiv (og ikke ødeleggende) ved å spille henting og gå på omfattende turer minst to ganger om dagen.

Spørsmål og svar

 • Er Boxer valper enkle å trene?
  Boxerhunder er kjent for sin sprudlende karakter, og de kan mangle fokus. Deres entusiasme kan overvinne deres selvkontroll, noe som gjør dem til en utfordring å trene. Imidlertid er de også matmotiverte, så belønningsbaserte treningsmetoder sammen med tålmodighet vil vinne til slutt.
 • Boxervalpen min (9 uker) ignorerer meg når jeg ringer til ham ved å plystre eller klappe for trening. Han vet ikke navnet hans, hva kan jeg gjøre?
  Han kan være interessert i noe annet, men hvis han ikke vet navnet hans, må du sørge for at det ikke er noen distraksjoner og ringe navnet hans med en godbit i hånden.
 • Hvordan kan jeg trene hunden min til å slutte å bjeffe hele tiden?
  Først må du tenke på en kommando - som "Quiet!" - at du vil si å få hunden til å slutte å bjeffe. Hver gang hunden din begynner å bjeffe, si kommandoen. Når hunden din slutter å bjeffe, gi den en godbit. Snart vil det lære at du vil at det skal være stille.
 • Hva gjør jeg når valpen min på 10 måneder blir redd når jeg ringer ham tilbake i parken og ikke kommer?
  Det er viktig at du får belønningen. Selv om han ikke lytter med en gang, kan du belønne ham med en godbit eller en "god gutt" når han kommer. Hvis du skjeller ham for ikke å komme når han endelig kommer, vil han ha en negativ tilknytning til å komme til deg.
 • Hvordan trener du en Boxer-valp for ikke å bite?
  Boxer valper er fulle av energi og kan bite av spenning mer enn ondskap. Når valpen nipper, later du til å gråte og forlater rommet. Hvis han lærer at spillet slutter når han nipper, vil han snart kontrollere seg selv så stykket fortsetter.
 • Boxervalpen vår fortsetter å sutre. Hvorfor?
  Hun kan kjede seg og klynke etter oppmerksomhet. Det er også mulig at hun har vondt.
 • Hvordan trener jeg Boxer-valpen min?
  Den raskeste metoden er å bruke kasseopplæring og overvåke valpen hele tiden. Pop valpen ute hvert 30. minutt i løpet av dagen, vær hos ham og gi mye ros når han toaletter på rett sted. Bruk kassen når du ikke kan være med ham innendørs, for å forhindre at han får ulykker.
 • Min 9 måneder gamle bokser legger ofte våt. Hvordan kan jeg løse dette problemet?
  Ta ham ut før sengetid, legg en tissepute over sengen, og begrens hvor mye vann han drikker før sengetid.
 • Hvordan disiplinerer du en bokser?
  Aldri rope på eller slå en bokserhund. Bruk reglene konsekvent, og beløn hans gode oppførsel. Hvis han er slem, er et kort skarpt "nei" tilstrekkelig, etterfulgt av å lokke ham til å gjøre riktig handling. Alternativt kan du trekke oppmerksomheten din og forlate rommet, slik at ytterligere dårlig oppførsel ikke blir belønnet.
 • Hva gjør jeg med min 10 uker gamle når vi er på jobb i 8 timer om dagen?
  Du bør skaffe henne en lekegrind / kasse slik at hun ikke oppfører seg dårlig mens du er borte. Imidlertid er det en kritisk sosialiseringsperiode, så jeg vil vurdere å investere i valpedagpleie, eller kanskje ha en venninne noen timer å leke med henne.
Ubesvarte spørsmål
 • Hvordan kan jeg få en bokservalp til å venne meg til nye omgivelser?
 • Hvordan lærer jeg bokseren min å slutte å bryte ting?
 • Er det visse typer lydighetsskoler jeg kan registrere hunden min på?
 • Hvordan får jeg bokservalpen til å slutte å hoppe på folk?

Kommentarer (5)

 • skilesgreg
  Kasse trening og trening trening. All informasjon er veldig nyttig. Det er en stund siden jeg har hatt en valp, så informasjonen har forsterket det meste jeg vet allerede. Denne gangen har jeg 2 valper å trene.
 • nschaefer
  Vi har en ny bokservalp på vei, og dette nettstedet var veldig direkte, kortfattet og hjelpsom. Mens jeg har reist noen glade hunder, fant jeg noen poeng her for å hjelpe meg med å unngå tidligere feil og forhåpentligvis gjøre en bedre jobbopplæring. Takk!
 • usaether
  Jeg elsker informasjonen som hjalp meg mye å få kontakt med bokseren min. Hun er gitt til meg av en venns nabo. Hun er en mellomstor hund, så dette vil hjelpe.
 • zhudson
  Betydningen av tonefall i kommandoer og godbiter var nyttig.
 • richardsbarry
  Hver del var veldig nyttig, vil bruke denne guiden til å trene den nye bokservalpen min neste måned.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail